Hyra Partytält

Vi har tält i flertalet olika storlekar

Har ni länge letat efter lämpligt partytält i Stockholm?

Midsommar, student, bröllop och mycket mer! Vi hjälper er med en komplett tältlösning för att ni ska få en ordentlig kväll värd att minnas!

Det ska vara enkelt att hyra ett tält, och det är det! Vi har ett dussin olika storlekar och prisklasser som lämpar sig alla slags fester och event. Vi har hög kvalité som tål alla väder för att försäkra oss att ni får det ni betalar för. Självfallet så ingår monteringen i priset för samtliga tält, det enda som tillkommer är transport och eventuell inbärning.


Lösningar efter era behov

Våra populära tält finns tillgängliga året runt och bokas enklast genom att ta kontakt med oss. Ibland händer det att tältet ska monteras på en annan plats än på ett gräs, men självfallet finns det oftast lösningar för detta, ta kontakt med oss för att få rådgivning.

Storlek på tält

Ibland kan det vara knepigt att veta hur stort tält man kan tänkas behöva. En tumregel är att räkna en sittande person per kvadratmeter. Önskar man runda bord kräver det alltid mer yta, man brukar då räkna 1,5kvm per person för att det inte ska bli trångt. Glöm inte att ta med i beräkningarna om eventuella buffébord, scen och liknande.

Ta kontakt med oss om ni är osäkra på hur stort ni kan tänkas behöva.

Hur funkar det?

För att kunna ha ett tält krävs det en del yta, bäst är då att mäta upp ytan där man tänkt för att ta reda på eventuella begränsningar. Såsom träd, utstickande takfot eller ett räcken, även om det är en längre sträcka att bära in tältdelarna är viktigt för oss att veta. När vi väl har fått informationen som behövs så återkommer vi om det tillkommer eventuella kostnader utöver. Nedan finner ni prisexempel på våra vanligaste tält.

Tält 4x6m

Tält i storleken 4x6m med fönsterväggar längs långsidorna och vita väggar på kortsidorna.

kr 4,500
tält 6x9m

Tält i storleken 6x9m med fönsterväggar längs långsidorna och vita väggar på kortsidorna.

kr 7,200
tält 9x15m

Tält i storleken 12x5m med fönsterväggar längs långsidorna och vita väggar på kortsidorna.

kr 16,200

När sker leverans & hämtning?

Leverans

Vi levererar tältet till er minst en dag innan användning för att ni skall kunna möblera och göra iordning det efter era önskemål. Vi kan självfallet även montera detta tidigare under en vecka för att då få mer tid för dekoration med mer.

Hämtning

Hämtning av tält blir 1-2 dagar efter användningstillfället och kan bero lite på hög-/lågsäsong. Har ni använt det en lördag blir det tidigast måndagen därpå.